Rygeost, 40+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Rygeost, 40+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.6 %
Fedt, total
61.9 %
Kulhydrat, total
11.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
623
kJ
Protein, total
9.9
g
total-N
1.6
g
Fedt, total
10.3
g
mættede fedtsyrer
6.7
g
monoumætt. fedtsyrer
2.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
75.6
g
Vitaminer
A-vitamin
91.3
RE
Retinol
87.6
μg
ß-caroten
45.3
μg
D-vitamin
0.149
μg
D3 cholecalciferol
0.149
μg
E-vitamin
0.263
aTE
alfa-tokoferol
0.263
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
2.63
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.07
mg
Pantothensyre
0.213
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
2.8
μg
B12-vitamin
1.04
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
82
mg
Kalium, K
100
mg
Calcium, Ca
290
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
0.15
mg
Kobber, Cu
0.026
mg
Zink, Zn
0.55
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.026
mg
Chrom, Cr
0.1
μg
Selen, Se
3.5
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Lactose
3.27
g
Sukkerarter, ialt
3.27
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.35
g
C6:0
0.224
g
C8:0
0.146
g
C10:0
0.321
g
C12:0
0.399
g
C14:0
1.14
g
C16:0
3.05
g
C18:0
1.04
g
C14:1, n-5
0.146
g
C16:1, n-7
0.224
g
C18:1, n-9
2.29
g
C20:1, n-11
0.117
g
C18:2, n-6
0.214
g
C18:3, n-3
0.078
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.67
g
Sum monoumættede
2.77
g
Sum polyumættede
0.292
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.078
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.214
g
Transfedtsyrer, total
0.448
g
Cholesterol
Cholesterol
34
mg
Aminosyrer
Isoleucin
540
mg
Leucin
920
mg
Lysin
790
mg
Methionin
280
mg
Cystin
36
mg
Phenylalanin
510
mg
Tyrosin
540
mg
Threonin
340
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
670
mg
Arginin
310
mg
Histidin
280
mg
Alanin
310
mg
Asparaginsyre
700
mg
Glutaminsyre
1900
mg
Glycin
200
mg
Prolin
1000
mg
Serin
560
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0264