Fløde 9 % - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Fløde 9 %
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.2 %
Fedt, total
73.3 %
Kulhydrat, total
15.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
462
kJ
Protein, total
3.1
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
9.1
g
mættede fedtsyrer
5.8
g
monoumætt. fedtsyrer
2.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
83
g
Vitaminer
A-vitamin
80.7
RE
Retinol
77.3
μg
ß-caroten
40
μg
D-vitamin
0.145
μg
D3 cholecalciferol
0.145
μg
E-vitamin
0.232
aTE
alfa-tokoferol
0.232
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
0.78
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
0.7
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
13
μg
B12-vitamin
0.25
μg
C-vitamin
0.9
mg
Mineraler
Natrium, Na
40
mg
Kalium, K
140
mg
Calcium, Ca
105
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
80
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.007
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
4.4
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
4.4
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.293
g
C6:0
0.391
g
C8:0
0.195
g
C10:0
0.293
g
C12:0
0.293
g
C14:0
0.879
g
C16:0
2.44
g
C18:0
0.977
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.098
g
C16:1, n-7
0.195
g
C18:1, n-9
2.15
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.098
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.195
g
C18:3, n-3
0.098
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.77
g
Sum monoumættede
2.54
g
Sum polyumættede
0.293
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.098
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.195
g
Transfedtsyrer, total
0.396
g
Cholesterol
Cholesterol
30
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
300
mg
Lysin
280
mg
Methionin
78
mg
Cystin
24
mg
Phenylalanin
160
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
130
mg
Tryptofan
42
mg
Valin
210
mg
Arginin
110
mg
Histidin
87
mg
Alanin
100
mg
Asparaginsyre
250
mg
Glutaminsyre
620
mg
Glycin
63
mg
Prolin
300
mg
Serin
180
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0163