Flødechokolade med nødder - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Sukker, honning og sukkervarer
»
Sukkervarer
Flødechokolade med nødder
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
6.1 %
Fedt, total
58.5 %
Kulhydrat, total
35.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2397
kJ
Protein, total
8.8
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
37.5
g
mættede fedtsyrer
22.2
g
monoumætt. fedtsyrer
11.8
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
50.6
g
kulhydrat, tilgængelig
50.6
g
tilsat sukker
40
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
1.3
g
Vitaminer
A-vitamin
104
RE
Retinol
100
μg
ß-caroten
45
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.25
aTE
alfa-tokoferol
0.25
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
2
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
1.5
mg
B6-vitamin
0.035
mg
Pantothensyre
0.19
mg
Biotin
3
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
127
mg
Kalium, K
442
mg
Calcium, Ca
310
mg
Magnesium, Mg
55
mg
Phosphor, P
240
mg
Jern, Fe
0.9
mg
Kobber, Cu
0.367
mg
Zink, Zn
1.55
mg
Jod, I
17
μg
Mangan, Mn
0.32
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
4.5
μg
Nikkel, Ni
92
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
40
g
Stivelse
2.9
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0.224
g
C8:0
0.112
g
C10:0
0.112
g
C12:0
0.224
g
C14:0
0.447
g
C15:0
0
g
C16:0
9.4
g
C17:0
0
g
C18:0
11.2
g
C20:0
0.336
g
C22:0
0.112
g
C14:1, n-5
0.112
g
C16:1, n-7
0.224
g
C18:1, n-9
11.3
g
C20:1, n-11
0.112
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.23
g
C18:3, n-3
0.112
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
22.2
g
Sum monoumættede
11.8
g
Sum polyumættede
1.34
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.112
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.23
g
Cholesterol
Cholesterol
18
mg
Aminosyrer
Isoleucin
440
mg
Leucin
800
mg
Lysin
690
mg
Methionin
200
mg
Cystin
39
mg
Phenylalanin
420
mg
Tyrosin
280
mg
Threonin
250
mg
Tryptofan
90
mg
Valin
590
mg
Arginin
300
mg
Histidin
210
mg
Alanin
280
mg
Asparaginsyre
700
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
210
mg
Prolin
850
mg
Serin
480
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1101