Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Æg og ægprodukter
»
Flydende æg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
18.2 %
Fedt, total
67.1 %
Kulhydrat, total
14.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1303
kJ
Protein, total
14.2
g
total-N
2.3
g
Fedt, total
23.4
g
mættede fedtsyrer
7
g
monoumætt. fedtsyrer
9.4
g
polyumætt. fedtsyrer
3
g
Kulhydrat, total
11.5
g
kulhydrat, tilgængelig
11.5
g
tilsat sukker
9.7
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
49.5
g
Vitaminer
A-vitamin
428
RE
Retinol
428
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
4
μg
E-vitamin
5.2
aTE
alfa-tokoferol
5.2
mg
K-vitamin
0.7
μg
B1-vitamin, thiamin
0.179
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.345
mg
Niacin
3.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.217
mg
Pantothensyre
3.13
mg
Folat
109
μg
B12-vitamin
2.7
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
56
mg
Kalium, K
83
mg
Calcium, Ca
108
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
357
mg
Jern, Fe
3.9
mg
Zink, Zn
2.37
mg
Kulhydrater
Glucose
0.3
g
Saccharose
10
g
Sukkerarter, ialt
10.3
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.064
g
C16:0
5.17
g
C18:0
1.8
g
C16:1, n-7
0.781
g
C18:1, n-9
8.57
g
C18:2, n-6
2.6
g
C18:3, n-3
0.064
g
C20:4, n-6
0.198
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.03
g
Sum monoumættede
9.35
g
Sum polyumættede
3.04
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.064
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.8
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
1158
mg
Aminosyrer
Isoleucin
820
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
950
mg
Methionin
390
mg
Cystin
270
mg
Phenylalanin
660
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
750
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
890
mg
Arginin
980
mg
Histidin
340
mg
Alanin
730
mg
Asparaginsyre
1200
mg
Glutaminsyre
1800
mg
Glycin
430
mg
Prolin
590
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0591