St. Paulin, 50+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
St. Paulin, 50+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.4 %
Fedt, total
73.6 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1540
kJ
Protein, total
23.5
g
total-N
3.7
g
Fedt, total
30.4
g
mættede fedtsyrer
19.7
g
monoumætt. fedtsyrer
8.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3
g
Vand
42.1
g
Vitaminer
A-vitamin
270
RE
Retinol
258
μg
ß-caroten
134
μg
D-vitamin
0.295
μg
D3 cholecalciferol
0.295
μg
E-vitamin
0.775
aTE
alfa-tokoferol
0.775
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.43
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.33
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
648
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
820
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
510
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.03
g
C6:0
0.661
g
C8:0
0.431
g
C10:0
0.948
g
C12:0
1.18
g
C14:0
3.36
g
C16:0
8.99
g
C18:0
3.07
g
C14:1, n-5
0.431
g
C16:1, n-7
0.661
g
C18:1, n-9
6.75
g
C20:1, n-11
0.345
g
C18:2, n-6
0.632
g
C18:3, n-3
0.23
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
19.7
g
Sum monoumættede
8.19
g
Sum polyumættede
0.862
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.23
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.632
g
Transfedtsyrer, total
1.32
g
Cholesterol
Cholesterol
100
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
2200
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
660
mg
Cystin
85
mg
Phenylalanin
1200
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
810
mg
Tryptofan
320
mg
Valin
1600
mg
Arginin
740
mg
Histidin
660
mg
Alanin
740
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4600
mg
Glycin
480
mg
Prolin
2500
mg
Serin
1300
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0789