Danbo, 30+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Danbo, 30+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
44 %
Fedt, total
54.4 %
Kulhydrat, total
1.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1081
kJ
Protein, total
28.4
g
total-N
4.5
g
Fedt, total
15.7
g
mættede fedtsyrer
10.1
g
monoumætt. fedtsyrer
4.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.5
g
Vand
50.6
g
Vitaminer
A-vitamin
139
RE
Retinol
134
μg
ß-caroten
69.2
μg
D-vitamin
0.176
μg
D3 cholecalciferol
0.176
μg
E-vitamin
0.401
aTE
alfa-tokoferol
0.401
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.055
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.325
mg
Niacin
6.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.5
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.52
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
737
mg
Kalium, K
82.7
mg
Calcium, Ca
723
mg
Magnesium, Mg
32.3
mg
Phosphor, P
580
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4.4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
9.5
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.583
g
C6:0
0.777
g
C8:0
0.388
g
C10:0
0.486
g
C12:0
0.486
g
C14:0
1.46
g
C16:0
4.18
g
C18:0
1.75
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.194
g
C16:1, n-7
0.291
g
C18:1, n-9
3.79
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.097
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.291
g
C18:3, n-3
0.097
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
10.1
g
Sum monoumættede
4.37
g
Sum polyumættede
0.388
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.097
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.291
g
Transfedtsyrer, total
0.683
g
Cholesterol
Cholesterol
52
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1600
mg
Leucin
2600
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
800
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
1600
mg
Threonin
980
mg
Tryptofan
390
mg
Valin
1900
mg
Arginin
890
mg
Histidin
800
mg
Alanin
890
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
5600
mg
Glycin
580
mg
Prolin
3000
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0775