Brie, 50+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød løbeost
Brie, 50+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.1 %
Fedt, total
75.7 %
Kulhydrat, total
0.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1369
kJ
Protein, total
19.8
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
27.8
g
mættede fedtsyrer
18
g
monoumætt. fedtsyrer
7.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0.2
g
kulhydrat, tilgængelig
0.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.7
g
Vand
49.3
g
Vitaminer
A-vitamin
246
RE
Retinol
236
μg
ß-caroten
122
μg
D-vitamin
0.279
μg
D3 cholecalciferol
0.279
μg
E-vitamin
0.709
aTE
alfa-tokoferol
0.709
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.34
mg
Niacin
4.88
NE
niacin
0.38
mg
tryptofans bidrag
4.5
mg
B6-vitamin
0.235
mg
Pantothensyre
0.69
mg
Biotin
6
μg
Folat
90
μg
B12-vitamin
1.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
700
mg
Kalium, K
152
mg
Calcium, Ca
600
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
380
mg
Jern, Fe
0.21
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.38
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.048
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
6.42
μg
Nikkel, Ni
4.96
μg
Kulhydrater
Lactose
0.09
g
Sukkerarter, ialt
0.09
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.946
g
C6:0
0.604
g
C8:0
0.394
g
C10:0
0.867
g
C12:0
1.08
g
C14:0
3.07
g
C16:0
8.22
g
C18:0
2.81
g
C14:1, n-5
0.394
g
C16:1, n-7
0.604
g
C18:1, n-9
6.17
g
C20:1, n-11
0.315
g
C18:2, n-6
0.578
g
C18:3, n-3
0.21
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18
g
Sum monoumættede
7.49
g
Sum polyumættede
0.788
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.21
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.578
g
Transfedtsyrer, total
1.21
g
Cholesterol
Cholesterol
92
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1800
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
560
mg
Cystin
71
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
1100
mg
Threonin
680
mg
Tryptofan
270
mg
Valin
1300
mg
Arginin
620
mg
Histidin
560
mg
Alanin
620
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
3900
mg
Glycin
400
mg
Prolin
2100
mg
Serin
1100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0252