And, kød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Svømmefugle
And, kød, rå
Anas platyrhynchos
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
61.6 %
Fedt, total
38.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 66%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
500
kJ
Protein, total
18.3
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
5.1
g
mættede fedtsyrer
0.5
g
monoumætt. fedtsyrer
3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
73.8
g
Vitaminer
A-vitamin
24
RE
Retinol
24
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.36
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
9.47
NE
niacin
5.3
mg
tryptofans bidrag
4.17
mg
B6-vitamin
0.34
mg
Pantothensyre
1.6
mg
Folat
48
μg
B12-vitamin
0.4
μg
C-vitamin
5.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
86
mg
Kalium, K
297
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
203
mg
Jern, Fe
1.2
mg
Kobber, Cu
0.14
mg
Zink, Zn
1.35
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.019
mg
Selen, Se
24
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.395
g
C18:0
0.099
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
1.98
g
C18:1, n-9
0.988
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.296
g
C18:3, n-3
0.099
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.494
g
Sum monoumættede
2.96
g
Sum polyumættede
0.494
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.099
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.296
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
77
mg
Aminosyrer
Isoleucin
940
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
500
mg
Cystin
280
mg
Phenylalanin
760
mg
Tyrosin
700
mg
Threonin
790
mg
Tryptofan
250
mg
Valin
970
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
500
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
910
mg
Serin
790
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0007