Danbo, 20+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Danbo, 20+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
50.2 %
Fedt, total
49 %
Kulhydrat, total
0.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
950
kJ
Protein, total
28.4
g
total-N
4.5
g
Fedt, total
12.4
g
mættede fedtsyrer
8
g
monoumætt. fedtsyrer
3.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.6
g
Vand
54.4
g
Vitaminer
A-vitamin
107
RE
Retinol
103
μg
ß-caroten
53.2
μg
D-vitamin
0.148
μg
D3 cholecalciferol
0.148
μg
E-vitamin
0.309
aTE
alfa-tokoferol
0.309
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.32
mg
Niacin
6.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.5
mg
B6-vitamin
0.08
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
58
μg
B12-vitamin
1.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
984
mg
Kalium, K
70.9
mg
Calcium, Ca
705
mg
Magnesium, Mg
30.8
mg
Phosphor, P
550
mg
Jern, Fe
0.23
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
9.5
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.405
g
C6:0
0.405
g
C8:0
0.202
g
C10:0
0.405
g
C12:0
0.405
g
C14:0
1.21
g
C16:0
3.64
g
C18:0
1.32
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.101
g
C16:1, n-7
0.202
g
C18:1, n-9
3.04
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.101
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.202
g
C18:3, n-3
0.101
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.99
g
Sum monoumættede
3.44
g
Sum polyumættede
0.303
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.101
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.202
g
Transfedtsyrer, total
0.526
g
Cholesterol
Cholesterol
40
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1600
mg
Leucin
2600
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
800
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
1600
mg
Threonin
980
mg
Tryptofan
390
mg
Valin
1900
mg
Arginin
890
mg
Histidin
800
mg
Alanin
890
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
5600
mg
Glycin
580
mg
Prolin
3000
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0776