Creme fraiche 18 % - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Syrnede mælkeprodukter

Creme fraiche 18 %

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total5.8 %
   Fedt, total86.7 %
   Kulhydrat, total7.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi797kJ
Protein, total2.8g
   total-N0.4g
Fedt, total18.6g
   mættede fedtsyrer12g
   monoumætt. fedtsyrer5g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total3.6g
   kulhydrat, tilgængelig3.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand74.4g

Vitaminer
A-vitamin165RE
   Retinol158μg
   ß-caroten81.8μg
D-vitamin0.219μg
   D3 cholecalciferol0.219μg
E-vitamin0.474aTE
   alfa-tokoferol0.474mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.032mg
B2-vitamin, riboflavin0.18mg
Niacin0.587NE
   niacin0.07mg
   tryptofans bidrag0.517mg
B6-vitamin0.034mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin1.4μg
Folat10μg
B12-vitamin0.2μg
C-vitamin0.1mg

Mineraler
Natrium, Na42mg
Kalium, K120mg
Calcium, Ca97mg
Magnesium, Mg9.9mg
Phosphor, P76mg
Jern, Fe0.055mg
Kobber, Cu0.007mg
Zink, Zn0.34mg
Jod, I10.6μg
Mangan, Mn0.007mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.29μg
Nikkel, Ni0μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0.28g
Lactose2.83g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt3.35g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.633g
C6:00.404g
C8:00.264g
C10:00.58g
C12:00.721g
C14:02.06g
C16:05.5g
C18:01.88g
C14:1, n-50.264g
C16:1, n-70.404g
C18:1, n-94.13g
C20:1, n-110.211g
C18:2, n-60.387g
C18:3, n-30.141g

Fedtsyresummer
Sum mættede12g
Sum monoumættede5.01g
Sum polyumættede0.528g
Sum n-3 fedtsyrer0.141g
Sum n-6 fedtsyrer0.387g
Transfedtsyrer, total0.809g

Cholesterol
Cholesterol61mg

Aminosyrer
Isoleucin150mg
Leucin260mg
Lysin230mg
Methionin61mg
Cystin22mg
Phenylalanin130mg
Tyrosin120mg
Threonin92mg
Tryptofan31mg
Valin180mg
Arginin100mg
Histidin70mg
Alanin88mg
Asparaginsyre210mg
Glutaminsyre440mg
Glycin66mg
Prolin220mg
Serin150mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0160