Creme fraiche 18 % - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Creme fraiche 18 %
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.8 %
Fedt, total
86.7 %
Kulhydrat, total
7.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
797
kJ
Protein, total
2.8
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
18.6
g
mættede fedtsyrer
12
g
monoumætt. fedtsyrer
5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
3.6
g
kulhydrat, tilgængelig
3.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
74.4
g
Vitaminer
A-vitamin
165
RE
Retinol
158
μg
ß-caroten
81.8
μg
D-vitamin
0.219
μg
D3 cholecalciferol
0.219
μg
E-vitamin
0.474
aTE
alfa-tokoferol
0.474
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.032
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.18
mg
Niacin
0.587
NE
niacin
0.07
mg
tryptofans bidrag
0.517
mg
B6-vitamin
0.034
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
0.2
μg
C-vitamin
0.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
42
mg
Kalium, K
120
mg
Calcium, Ca
97
mg
Magnesium, Mg
9.9
mg
Phosphor, P
76
mg
Jern, Fe
0.055
mg
Kobber, Cu
0.007
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.29
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0.28
g
Lactose
2.83
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.35
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.633
g
C6:0
0.404
g
C8:0
0.264
g
C10:0
0.58
g
C12:0
0.721
g
C14:0
2.06
g
C16:0
5.5
g
C18:0
1.88
g
C14:1, n-5
0.264
g
C16:1, n-7
0.404
g
C18:1, n-9
4.13
g
C20:1, n-11
0.211
g
C18:2, n-6
0.387
g
C18:3, n-3
0.141
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12
g
Sum monoumættede
5.01
g
Sum polyumættede
0.528
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.141
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.387
g
Transfedtsyrer, total
0.809
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
150
mg
Leucin
260
mg
Lysin
230
mg
Methionin
61
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
130
mg
Tyrosin
120
mg
Threonin
92
mg
Tryptofan
31
mg
Valin
180
mg
Arginin
100
mg
Histidin
70
mg
Alanin
88
mg
Asparaginsyre
210
mg
Glutaminsyre
440
mg
Glycin
66
mg
Prolin
220
mg
Serin
150
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0160