Oksekød, tyndbryst, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tyndbryst, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
21.5 %
Fedt, total
78.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1318
kJ
Protein, total
17
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
27.8
g
mættede fedtsyrer
11.7
g
monoumætt. fedtsyrer
13.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
54.2
g
Vitaminer
A-vitamin
34
RE
Retinol
34
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.9
μg
E-vitamin
0.841
aTE
alfa-tokoferol
0.841
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.031
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
8.17
NE
niacin
5
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.38
mg
Pantothensyre
0.51
mg
Biotin
0
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
260
mg
Calcium, Ca
4.8
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
133
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.06
mg
Zink, Zn
3.9
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
7.7
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.836
g
C15:0
0.157
g
C16:0
7.03
g
C17:0
0.314
g
C18:0
3.4
g
C14:1, n-5
0.392
g
C16:1, n-7
1.65
g
C18:1, n-9
11
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.523
g
C18:3, n-3
0.34
g
C20:4, n-6
0.261
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.7
g
Sum monoumættede
13.3
g
Sum polyumættede
1.12
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.34
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.784
g
Transfedtsyrer, total
0.784
g
Cholesterol
Cholesterol
73
mg
Aminosyrer
Isoleucin
820
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
410
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
650
mg
Tyrosin
540
mg
Threonin
710
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
870
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
570
mg
Alanin
980
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
930
mg
Prolin
760
mg
Serin
680
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0438