Creme Fraiche 9% - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Creme Fraiche 9%
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.5 %
Fedt, total
73.9 %
Kulhydrat, total
13.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
454
kJ
Protein, total
3.4
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
9
g
mættede fedtsyrer
5.9
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
3.7
g
kulhydrat, tilgængelig
3.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
83
g
Vitaminer
A-vitamin
79
RE
Retinol
75.6
μg
ß-caroten
39.9
μg
D-vitamin
0.144
μg
D3 cholecalciferol
0.144
μg
E-vitamin
0.231
aTE
alfa-tokoferol
0.231
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.039
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.176
mg
Niacin
0.825
NE
niacin
0.085
mg
tryptofans bidrag
0.74
mg
B6-vitamin
0.036
mg
Pantothensyre
0.306
mg
Biotin
2.74
μg
Folat
17
μg
B12-vitamin
0.232
μg
C-vitamin
0.163
mg
Mineraler
Natrium, Na
45
mg
Kalium, K
136
mg
Calcium, Ca
122
mg
Magnesium, Mg
11.1
mg
Phosphor, P
90.6
mg
Jern, Fe
0.057
mg
Kobber, Cu
0.009
mg
Zink, Zn
0.422
mg
Jod, I
19.3
μg
Mangan, Mn
0.009
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.63
μg
Nikkel, Ni
0.636
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0.102
g
Lactose
2.61
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.53
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.308
g
C6:0
0.197
g
C8:0
0.128
g
C10:0
0.282
g
C12:0
0.35
g
C14:0
1
g
C16:0
2.67
g
C18:0
0.914
g
C14:1, n-5
0.128
g
C16:1, n-7
0.197
g
C18:1, n-9
2.01
g
C20:1, n-11
0.103
g
C18:2, n-6
0.188
g
C18:3, n-3
0.068
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.85
g
Sum monoumættede
2.44
g
Sum polyumættede
0.256
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.068
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.188
g
Transfedtsyrer, total
0.394
g
Cholesterol
Cholesterol
31.1
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
320
mg
Lysin
300
mg
Methionin
81
mg
Cystin
24
mg
Phenylalanin
160
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
44
mg
Valin
230
mg
Arginin
120
mg
Histidin
91
mg
Alanin
110
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
650
mg
Glycin
75
mg
Prolin
310
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1556