Creme Fraiche 9% - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Syrnede mælkeprodukter

Creme Fraiche 9%

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total12.5 %
   Fedt, total73.9 %
   Kulhydrat, total13.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi454kJ
Protein, total3.4g
   total-N0.5g
Fedt, total9g
   mættede fedtsyrer5.9g
   monoumætt. fedtsyrer2.4g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total3.7g
   kulhydrat, tilgængelig3.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand83g

Vitaminer
A-vitamin79RE
   Retinol75.6μg
   ß-caroten39.9μg
D-vitamin0.144μg
   D3 cholecalciferol0.144μg
E-vitamin0.231aTE
   alfa-tokoferol0.231mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.039mg
B2-vitamin, riboflavin0.176mg
Niacin0.825NE
   niacin0.085mg
   tryptofans bidrag0.74mg
B6-vitamin0.036mg
Pantothensyre0.306mg
Biotin2.74μg
Folat17μg
B12-vitamin0.232μg
C-vitamin0.163mg

Mineraler
Natrium, Na45mg
Kalium, K136mg
Calcium, Ca122mg
Magnesium, Mg11.1mg
Phosphor, P90.6mg
Jern, Fe0.057mg
Kobber, Cu0.009mg
Zink, Zn0.422mg
Jod, I19.3μg
Mangan, Mn0.009mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.63μg
Nikkel, Ni0.636μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0.102g
Lactose2.61g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt3.53g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.308g
C6:00.197g
C8:00.128g
C10:00.282g
C12:00.35g
C14:01g
C16:02.67g
C18:00.914g
C14:1, n-50.128g
C16:1, n-70.197g
C18:1, n-92.01g
C20:1, n-110.103g
C18:2, n-60.188g
C18:3, n-30.068g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.85g
Sum monoumættede2.44g
Sum polyumættede0.256g
Sum n-3 fedtsyrer0.068g
Sum n-6 fedtsyrer0.188g
Transfedtsyrer, total0.394g

Cholesterol
Cholesterol31.1mg

Aminosyrer
Isoleucin180mg
Leucin320mg
Lysin300mg
Methionin81mg
Cystin24mg
Phenylalanin160mg
Tyrosin150mg
Threonin140mg
Tryptofan44mg
Valin230mg
Arginin120mg
Histidin91mg
Alanin110mg
Asparaginsyre290mg
Glutaminsyre650mg
Glycin75mg
Prolin310mg
Serin190mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1556