Leverpostej - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Leverpostej
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
18.5 %
Fedt, total
72.1 %
Kulhydrat, total
9.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
989
kJ
Protein, total
11
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
19.2
g
mættede fedtsyrer
6.7
g
monoumætt. fedtsyrer
8
g
polyumætt. fedtsyrer
2.6
g
Kulhydrat, total
5.6
g
kulhydrat, tilgængelig
5.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.4
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
62.1
g
Vitaminer
A-vitamin
3950
RE
Retinol
3950
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
E-vitamin
0.26
aTE
alfa-tokoferol
0.26
mg
K-vitamin
10
μg
B1-vitamin, thiamin
0.13
mg
B2-vitamin, riboflavin
1.02
mg
Niacin
6.4
NE
niacin
4.4
mg
tryptofans bidrag
2
mg
B6-vitamin
0.21
mg
Pantothensyre
1.6
mg
Biotin
24
μg
Folat
170
μg
B12-vitamin
9.9
μg
C-vitamin
29
mg
L-ascorbinsyre
29
mg
Mineraler
Natrium, Na
718
mg
Kalium, K
170
mg
Calcium, Ca
26
mg
Magnesium, Mg
12.5
mg
Phosphor, P
164
mg
Jern, Fe
5.57
mg
Kobber, Cu
0.41
mg
Zink, Zn
2.5
mg
Jod, I
3.1
μg
Mangan, Mn
0.17
mg
Chrom, Cr
3.2
μg
Selen, Se
19.2
μg
Nikkel, Ni
1.2
μg
Kulhydrater
Fructose
0.04
g
Glucose
0.06
g
Lactose
2.69
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.91
g
Sukkerarter, ialt
3.7
g
Stivelse
1
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.25
g
C16:0
4.3
g
C18:0
2.19
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.47
g
C18:1, n-9
7.4
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.14
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.84
g
C18:3, n-3
0.193
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.174
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0.084
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.74
g
Sum monoumættede
8.01
g
Sum polyumættede
2.61
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.277
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.01
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
110
mg
Aminosyrer
Isoleucin
510
mg
Leucin
950
mg
Lysin
760
mg
Methionin
230
mg
Cystin
88
mg
Phenylalanin
510
mg
Tyrosin
350
mg
Threonin
460
mg
Tryptofan
120
mg
Valin
650
mg
Arginin
650
mg
Histidin
280
mg
Alanin
670
mg
Asparaginsyre
920
mg
Glutaminsyre
1400
mg
Glycin
760
mg
Prolin
650
mg
Serin
530
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0297