Brie, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød løbeost
Brie, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.6 %
Fedt, total
70.1 %
Kulhydrat, total
0.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1171
kJ
Protein, total
20.8
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
22
g
mættede fedtsyrer
14.2
g
monoumætt. fedtsyrer
5.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0.2
g
kulhydrat, tilgængelig
0.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.5
g
Vand
53.1
g
Vitaminer
A-vitamin
193
RE
Retinol
185
μg
ß-caroten
95.6
μg
D-vitamin
0.229
μg
D3 cholecalciferol
0.229
μg
E-vitamin
0.554
aTE
alfa-tokoferol
0.554
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.34
mg
Niacin
5.21
NE
niacin
0.38
mg
tryptofans bidrag
4.83
mg
B6-vitamin
0.235
mg
Pantothensyre
0.69
mg
Biotin
6
μg
Folat
91
μg
B12-vitamin
1.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
647
mg
Kalium, K
108
mg
Calcium, Ca
720
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
370
mg
Jern, Fe
0.21
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.38
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.048
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
7
μg
Nikkel, Ni
4.96
μg
Kulhydrater
Lactose
0.09
g
Sukkerarter, ialt
0.09
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.749
g
C6:0
0.478
g
C8:0
0.312
g
C10:0
0.686
g
C12:0
0.853
g
C14:0
2.43
g
C16:0
6.51
g
C18:0
2.23
g
C14:1, n-5
0.312
g
C16:1, n-7
0.478
g
C18:1, n-9
4.89
g
C20:1, n-11
0.249
g
C18:2, n-6
0.458
g
C18:3, n-3
0.166
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
14.2
g
Sum monoumættede
5.93
g
Sum polyumættede
0.624
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.166
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.458
g
Transfedtsyrer, total
0.944
g
Cholesterol
Cholesterol
72
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1900
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
590
mg
Cystin
75
mg
Phenylalanin
1100
mg
Tyrosin
1100
mg
Threonin
720
mg
Tryptofan
290
mg
Valin
1400
mg
Arginin
650
mg
Histidin
590
mg
Alanin
650
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
4100
mg
Glycin
420
mg
Prolin
2200
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0758