Oksekød, uspec., middelfedt, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
38.3 %
Fedt, total
61.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
860
kJ
Protein, total
19.7
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
14.2
g
mættede fedtsyrer
5.9
g
monoumætt. fedtsyrer
6.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
65.4
g
Vitaminer
A-vitamin
15
RE
Retinol
15
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.6
μg
E-vitamin
0.35
aTE
alfa-tokoferol
0.35
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.054
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.196
mg
Niacin
9.27
NE
niacin
5.6
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.32
mg
Pantothensyre
0.47
mg
Biotin
0
μg
Folat
5.5
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
69
mg
Kalium, K
309
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.2
mg
Kobber, Cu
0.071
mg
Zink, Zn
4.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.423
g
C15:0
0.079
g
C16:0
3.55
g
C17:0
0.158
g
C18:0
1.72
g
C14:1, n-5
0.198
g
C16:1, n-7
0.832
g
C18:1, n-9
5.55
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.264
g
C18:3, n-3
0.172
g
C20:4, n-6
0.132
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.93
g
Sum monoumættede
6.71
g
Sum polyumættede
0.568
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.172
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.396
g
Transfedtsyrer, total
0.396
g
Cholesterol
Cholesterol
66
mg
Aminosyrer
Isoleucin
950
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
470
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
760
mg
Tyrosin
630
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
660
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
880
mg
Serin
790
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0202