Gås, kød og skind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Svømmefugle
Gås, kød og skind, rå
Anser anser
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
17.5 %
Fedt, total
82.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 19%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1514
kJ
Protein, total
15.9
g
total-N
2.5
g
Fedt, total
33.6
g
mættede fedtsyrer
9.8
g
monoumætt. fedtsyrer
17.8
g
polyumætt. fedtsyrer
3.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
49.7
g
Vitaminer
A-vitamin
30
RE
Retinol
30
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
0
aTE
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.125
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.35
mg
Niacin
11.5
NE
niacin
8
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.58
mg
Pantothensyre
1.29
mg
Folat
11
μg
B12-vitamin
0.34
μg
C-vitamin
4.2
mg
L-ascorbinsyre
4.2
mg
Mineraler
Natrium, Na
69
mg
Kalium, K
315
mg
Calcium, Ca
12
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
234
mg
Jern, Fe
2.5
mg
Kobber, Cu
0.136
mg
Zink, Zn
1.35
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.02
mg
Selen, Se
24
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.03
g
C14:0
0.17
g
C16:0
6.95
g
C18:0
2.33
g
C16:1, n-7
0.98
g
C18:1, n-9
16.7
g
C20:1, n-11
0.04
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
3.34
g
C18:3, n-3
0.21
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
9.78
g
Sum monoumættede
17.8
g
Sum polyumættede
3.76
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.21
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.34
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
80
mg
Aminosyrer
Isoleucin
740
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1200
mg
Methionin
380
mg
Cystin
250
mg
Phenylalanin
660
mg
Tyrosin
510
mg
Threonin
710
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
790
mg
Arginin
990
mg
Histidin
430
mg
Alanin
960
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
760
mg
Serin
640
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0066