Ål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Ål, rå
Anguilla anguilla
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.5 %
Fedt, total
77.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1331
kJ
Protein, total
18
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
27.7
g
mættede fedtsyrer
7.6
g
monoumætt. fedtsyrer
12.2
g
polyumætt. fedtsyrer
5.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
53.3
g
Vitaminer
A-vitamin
1800
RE
Retinol
1800
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
30
μg
E-vitamin
8
aTE
alfa-tokoferol
8
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.15
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.31
mg
Niacin
6.47
NE
niacin
3.8
mg
tryptofans bidrag
2.67
mg
B6-vitamin
0.244
mg
Pantothensyre
0.141
mg
Folat
14
μg
B12-vitamin
4.4
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
46
mg
Kalium, K
256
mg
Calcium, Ca
35
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
200
mg
Jern, Fe
0.35
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
2
mg
Jod, I
25
μg
Mangan, Mn
0.03
mg
Chrom, Cr
1.2
μg
Selen, Se
26.3
μg
Nikkel, Ni
0.17
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
1.49
g
C16:0
5.24
g
C18:0
0.873
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
2.27
g
C18:1, n-9
7.69
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
1.31
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0.786
g
C24:1, n-9
0.175
g
C18:2, n-6
0.873
g
C18:3, n-3
0.349
g
C18:4, n-3
0.262
g
C20:5, n-3
1.14
g
C22:5, n-3
0.611
g
C22:6, n-3
1.92
g
Andre fedtsyrer
0.699
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.6
g
Sum monoumættede
12.2
g
Sum polyumættede
5.24
g
Sum n-3 fedtsyrer
4.28
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.873
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
108
mg
Aminosyrer
Isoleucin
810
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
490
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
690
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
780
mg
Tryptofan
160
mg
Valin
950
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
610
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
720
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0353