A38, acidophilus tykmælk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
A38, acidophilus tykmælk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.8 %
Fedt, total
48.2 %
Kulhydrat, total
29 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
272
kJ
Protein, total
3.7
g
total-N
0.6
g
Fedt, total
3.5
g
mættede fedtsyrer
2.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.7
g
kulhydrat, tilgængelig
4.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
87.3
g
Vitaminer
A-vitamin
31
RE
Retinol
29.8
μg
ß-caroten
15.4
μg
D-vitamin
0.1
μg
D3 cholecalciferol
0.1
μg
E-vitamin
0.089
aTE
alfa-tokoferol
0.089
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.038
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.185
mg
Niacin
0.93
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
0.85
mg
B6-vitamin
0.041
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
6.2
μg
B12-vitamin
0.15
μg
C-vitamin
0.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
49
mg
Kalium, K
155
mg
Calcium, Ca
124
mg
Magnesium, Mg
12.3
mg
Phosphor, P
99
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.44
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.83
μg
Nikkel, Ni
0.958
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.54
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.7
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.119
g
C6:0
0.076
g
C8:0
0.05
g
C10:0
0.109
g
C12:0
0.136
g
C14:0
0.387
g
C16:0
1.04
g
C18:0
0.354
g
C14:1, n-5
0.05
g
C16:1, n-7
0.076
g
C18:1, n-9
0.777
g
C20:1, n-11
0.04
g
C18:2, n-6
0.073
g
C18:3, n-3
0.026
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.27
g
Sum monoumættede
0.943
g
Sum polyumættede
0.099
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.026
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.073
g
Transfedtsyrer, total
0.099
g
Cholesterol
Cholesterol
14
mg
Aminosyrer
Isoleucin
200
mg
Leucin
380
mg
Lysin
330
mg
Methionin
93
mg
Cystin
24
mg
Phenylalanin
180
mg
Tyrosin
180
mg
Threonin
160
mg
Tryptofan
51
mg
Valin
260
mg
Arginin
120
mg
Histidin
99
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
300
mg
Glutaminsyre
700
mg
Glycin
81
mg
Prolin
360
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0157