Maribo, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Maribo, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.5 %
Fedt, total
69.5 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1504
kJ
Protein, total
26.6
g
total-N
4.2
g
Fedt, total
28
g
mættede fedtsyrer
18.1
g
monoumætt. fedtsyrer
7.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.1
g
Vand
41.3
g
Vitaminer
A-vitamin
248
RE
Retinol
238
μg
ß-caroten
123
μg
D-vitamin
0.274
μg
D3 cholecalciferol
0.274
μg
E-vitamin
0.714
aTE
alfa-tokoferol
0.714
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
6.27
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.17
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
684
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
870
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
530
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
9
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.953
g
C6:0
0.609
g
C8:0
0.397
g
C10:0
0.873
g
C12:0
1.09
g
C14:0
3.1
g
C16:0
8.28
g
C18:0
2.83
g
C14:1, n-5
0.397
g
C16:1, n-7
0.609
g
C18:1, n-9
6.22
g
C20:1, n-11
0.318
g
C18:2, n-6
0.582
g
C18:3, n-3
0.212
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18.1
g
Sum monoumættede
7.54
g
Sum polyumættede
0.794
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.212
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.582
g
Transfedtsyrer, total
1.22
g
Cholesterol
Cholesterol
92
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1500
mg
Leucin
2500
mg
Lysin
2100
mg
Methionin
750
mg
Cystin
96
mg
Phenylalanin
1400
mg
Tyrosin
1500
mg
Threonin
920
mg
Tryptofan
370
mg
Valin
1800
mg
Arginin
830
mg
Histidin
750
mg
Alanin
830
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
5200
mg
Glycin
540
mg
Prolin
2800
mg
Serin
1500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0771