Ylette naturel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Ylette naturel
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
42.8 %
Fedt, total
27.3 %
Kulhydrat, total
29.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
248
kJ
Protein, total
6.3
g
total-N
1
g
Fedt, total
1.8
g
mættede fedtsyrer
1.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.4
g
kulhydrat, tilgængelig
4.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
86.5
g
Vitaminer
A-vitamin
16
RE
Retinol
15.3
μg
ß-caroten
7.92
μg
D-vitamin
0.085
μg
D3 cholecalciferol
0.085
μg
E-vitamin
0.046
aTE
alfa-tokoferol
0.046
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.039
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.238
mg
Niacin
1.59
NE
niacin
0.09
mg
tryptofans bidrag
1.5
mg
B6-vitamin
0.046
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
14
μg
B12-vitamin
0.58
μg
C-vitamin
0.4
mg
Mineraler
Natrium, Na
45.3
mg
Kalium, K
156
mg
Calcium, Ca
195
mg
Magnesium, Mg
15.4
mg
Phosphor, P
134
mg
Jern, Fe
0.07
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.71
mg
Jod, I
24.3
μg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.25
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.31
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.061
g
C6:0
0.039
g
C8:0
0.026
g
C10:0
0.056
g
C12:0
0.07
g
C14:0
0.199
g
C16:0
0.532
g
C18:0
0.182
g
C14:1, n-5
0.026
g
C16:1, n-7
0.039
g
C18:1, n-9
0.4
g
C20:1, n-11
0.02
g
C18:2, n-6
0.037
g
C18:3, n-3
0.014
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.17
g
Sum monoumættede
0.485
g
Sum polyumættede
0.051
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.014
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.037
g
Transfedtsyrer, total
0.078
g
Cholesterol
Cholesterol
7
mg
Aminosyrer
Isoleucin
360
mg
Leucin
630
mg
Lysin
540
mg
Methionin
190
mg
Cystin
14
mg
Phenylalanin
320
mg
Tyrosin
330
mg
Threonin
260
mg
Tryptofan
90
mg
Valin
440
mg
Arginin
230
mg
Histidin
190
mg
Alanin
220
mg
Asparaginsyre
500
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
140
mg
Prolin
660
mg
Serin
390
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0331