Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Fjerkræprodukter
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
31.8 %
Fedt, total
54.9 %
Kulhydrat, total
13.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1183
kJ
Protein, total
22.5
g
total-N
3.6
g
Fedt, total
17.4
g
mættede fedtsyrer
4.6
g
monoumætt. fedtsyrer
7.1
g
polyumætt. fedtsyrer
4.1
g
Kulhydrat, total
9.4
g
kulhydrat, tilgængelig
9.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
49.4
g
Vitaminer
A-vitamin
28
RE
Retinol
28
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1.5
μg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.115
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.189
mg
Niacin
11.4
NE
niacin
7.04
mg
tryptofans bidrag
4.33
mg
B6-vitamin
0.31
mg
Pantothensyre
0.889
mg
Folat
18
μg
B12-vitamin
0.28
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
292
mg
Kalium, K
185
mg
Calcium, Ca
21
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
155
mg
Jern, Fe
1.37
mg
Kobber, Cu
0.072
mg
Zink, Zn
1.67
mg
Mangan, Mn
0.057
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.02
g
C14:0
0.1
g
C16:0
3.08
g
C18:0
1.34
g
C16:1, n-7
0.54
g
C18:1, n-9
6.42
g
C20:1, n-11
0.09
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
3.67
g
C18:3, n-3
0.2
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.1
g
C20:5, n-3
0.01
g
C22:5, n-3
0.02
g
C22:6, n-3
0.03
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.61
g
Sum monoumættede
7.09
g
Sum polyumættede
4.1
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.26
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.77
g
Cholesterol
Cholesterol
87
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
580
mg
Cystin
310
mg
Phenylalanin
900
mg
Tyrosin
720
mg
Threonin
940
mg
Tryptofan
260
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1400
mg
Histidin
650
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
3600
mg
Glycin
1400
mg
Prolin
1200
mg
Serin
830
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1036