Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Fjerkræprodukter

Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total31.8 %
   Fedt, total54.9 %
   Kulhydrat, total13.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1183kJ
Protein, total22.5g
   total-N3.6g
Fedt, total17.4g
   mættede fedtsyrer4.6g
   monoumætt. fedtsyrer7.1g
   polyumætt. fedtsyrer4.1g
Kulhydrat, total9.4g
   kulhydrat, tilgængelig9.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.3g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand49.4g

Vitaminer
A-vitamin28RE
   Retinol28μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin1.5μg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.115mg
B2-vitamin, riboflavin0.189mg
Niacin11.4NE
   niacin7.04mg
   tryptofans bidrag4.33mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.889mg
Folat18μg
B12-vitamin0.28μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na292mg
Kalium, K185mg
Calcium, Ca21mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P155mg
Jern, Fe1.37mg
Kobber, Cu0.072mg
Zink, Zn1.67mg
Mangan, Mn0.057mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.02g
C14:00.1g
C16:03.08g
C18:01.34g
C16:1, n-70.54g
C18:1, n-96.42g
C20:1, n-110.09g
C22:1, n-90g
C18:2, n-63.67g
C18:3, n-30.2g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60.1g
C20:5, n-30.01g
C22:5, n-30.02g
C22:6, n-30.03g

Fedtsyresummer
Sum mættede4.61g
Sum monoumættede7.09g
Sum polyumættede4.1g
Sum n-3 fedtsyrer0.26g
Sum n-6 fedtsyrer3.77g

Cholesterol
Cholesterol87mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1700mg
Lysin1800mg
Methionin580mg
Cystin310mg
Phenylalanin900mg
Tyrosin720mg
Threonin940mg
Tryptofan260mg
Valin1100mg
Arginin1400mg
Histidin650mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre3600mg
Glycin1400mg
Prolin1200mg
Serin830mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1036