Levertran (Sej) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fedtsoffer og fedtstofprodukter » Animalske fedtstoffer

Levertran (Sej)

Pollachius virens
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0 %
   Fedt, total100 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi3696kJ
Protein, total0g
   total-N0g
Fedt, total99.9g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g

Vitaminer
A-vitamin60000RE
   Retinol60000μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin500μg
E-vitamin30aTE
   alfa-tokoferol30mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0mg
Niacin0NE
   niacin0mg
   tryptofans bidrag0mg
B6-vitamin0mg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na0.02mg
Calcium, Ca1.15mg
Magnesium, Mg0.08mg
Jern, Fe0.074mg
Kobber, Cu0.007mg
Zink, Zn0.06mg
Jod, I400μg
Mangan, Mn0.002mg
Chrom, Cr0.063μg
Selen, Se0.005μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Cholesterol492mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0883