Ost, fast, 20+, alle typer - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Ost, fast, 20+, alle typer
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
54.5 %
Fedt, total
44.4 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
931
kJ
Protein, total
30.2
g
total-N
4.7
g
Fedt, total
11
g
mættede fedtsyrer
7.1
g
monoumætt. fedtsyrer
3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0.6
g
kulhydrat, tilgængelig
0.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.2
g
Vand
54
g
Vitaminer
A-vitamin
97.5
RE
Retinol
93.5
μg
ß-caroten
48.4
μg
D-vitamin
0.138
μg
D3 cholecalciferol
0.138
μg
E-vitamin
0.281
aTE
alfa-tokoferol
0.281
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.32
mg
Niacin
7.1
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
7
mg
B6-vitamin
0.08
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
845
mg
Kalium, K
70.9
mg
Calcium, Ca
705
mg
Magnesium, Mg
30.8
mg
Phosphor, P
550
mg
Jern, Fe
0.23
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
10
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.374
g
C6:0
0.239
g
C8:0
0.156
g
C10:0
0.343
g
C12:0
0.426
g
C14:0
1.22
g
C16:0
3.25
g
C18:0
1.11
g
C14:1, n-5
0.156
g
C16:1, n-7
0.239
g
C18:1, n-9
2.44
g
C20:1, n-11
0.125
g
C18:2, n-6
0.229
g
C18:3, n-3
0.083
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.12
g
Sum monoumættede
2.96
g
Sum polyumættede
0.312
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.083
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.229
g
Transfedtsyrer, total
0.478
g
Cholesterol
Cholesterol
36
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1700
mg
Leucin
2800
mg
Lysin
2400
mg
Methionin
850
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
1600
mg
Tyrosin
1700
mg
Threonin
1000
mg
Tryptofan
420
mg
Valin
2000
mg
Arginin
950
mg
Histidin
850
mg
Alanin
950
mg
Asparaginsyre
2100
mg
Glutaminsyre
5900
mg
Glycin
620
mg
Prolin
3200
mg
Serin
1700
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0255