Rullepølse, lammekød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Pålægsvarer
Rullepølse, lammekød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
21.1 %
Fedt, total
78.8 %
Kulhydrat, total
0.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1498
kJ
Protein, total
19
g
total-N
3
g
Fedt, total
31.7
g
mættede fedtsyrer
15.5
g
monoumætt. fedtsyrer
12
g
polyumætt. fedtsyrer
1.5
g
Kulhydrat, total
0.1
g
kulhydrat, tilgængelig
0.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
47.1
g
Vitaminer
A-vitamin
45
RE
Retinol
45
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.842
μg
D3 cholecalciferol
0.232
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.122
μg
E-vitamin
0.7
aTE
alfa-tokoferol
0.7
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.18
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
7.3
NE
niacin
4.3
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.55
mg
Biotin
1
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
1.2
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
588
mg
Kalium, K
213
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
130
mg
Jern, Fe
2.06
mg
Kobber, Cu
0.13
mg
Zink, Zn
3.2
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
2.12
μg
Selen, Se
6.05
μg
Nikkel, Ni
6.9
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
1.61
g
C15:0
0.177
g
C16:0
7.2
g
C17:0
0.302
g
C18:0
6.21
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.386
g
C18:1, n-9
11.3
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.74
g
C18:3, n-3
0.74
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
15.5
g
Sum monoumættede
12
g
Sum polyumættede
1.48
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.74
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.74
g
Transfedtsyrer, total
0.058
g
Cholesterol
Cholesterol
82
mg
Aminosyrer
Isoleucin
940
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
490
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
760
mg
Tyrosin
760
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
550
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
880
mg
Serin
760
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0547