Rullepølse, lammekød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Pålægsvarer

Rullepølse, lammekød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.1 %
   Fedt, total78.8 %
   Kulhydrat, total0.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1498kJ
Protein, total19g
   total-N3g
Fedt, total31.7g
   mættede fedtsyrer15.5g
   monoumætt. fedtsyrer12g
   polyumætt. fedtsyrer1.5g
Kulhydrat, total0.1g
   kulhydrat, tilgængelig0.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.1g
Vand47.1g

Vitaminer
A-vitamin45RE
   Retinol45μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.842μg
   D3 cholecalciferol0.232μg
   25-hydroxycholecalciferol0.122μg
E-vitamin0.7aTE
   alfa-tokoferol0.7mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.18mg
B2-vitamin, riboflavin0.3mg
Niacin7.3NE
   niacin4.3mg
   tryptofans bidrag3mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.55mg
Biotin1μg
Folat2μg
B12-vitamin1.2μg
C-vitamin1mg

Mineraler
Natrium, Na588mg
Kalium, K213mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P130mg
Jern, Fe2.06mg
Kobber, Cu0.13mg
Zink, Zn3.2mg
Jod, I0.7μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr2.12μg
Selen, Se6.05μg
Nikkel, Ni6.9μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:01.61g
C15:00.177g
C16:07.2g
C17:00.302g
C18:06.21g
C20:00g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.386g
C18:1, n-911.3g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.74g
C18:3, n-30.74g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede15.5g
Sum monoumættede12g
Sum polyumættede1.48g
Sum n-3 fedtsyrer0.74g
Sum n-6 fedtsyrer0.74g
Transfedtsyrer, total0.058g

Cholesterol
Cholesterol82mg

Aminosyrer
Isoleucin940mg
Leucin1600mg
Lysin1700mg
Methionin490mg
Cystin160mg
Phenylalanin760mg
Tyrosin760mg
Threonin820mg
Tryptofan180mg
Valin1000mg
Arginin1300mg
Histidin550mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1000mg
Prolin880mg
Serin760mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0547