Lever, gåse, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Indmad
Lever, gåse, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
50.8 %
Fedt, total
29.7 %
Kulhydrat, total
19.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
545
kJ
Protein, total
16.4
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
4.3
g
mættede fedtsyrer
1.6
g
monoumætt. fedtsyrer
0.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
6.3
g
kulhydrat, tilgængelig
6.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
71.8
g
Vitaminer
A-vitamin
31500
RE
Retinol
31500
μg
B1-vitamin, thiamin
0.56
mg
B2-vitamin, riboflavin
3.2
mg
Niacin
10.3
NE
niacin
6.5
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.93
mg
Pantothensyre
6.18
mg
Folat
738
μg
B12-vitamin
54
μg
C-vitamin
4.5
mg
L-ascorbinsyre
4.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
77
mg
Kalium, K
240
mg
Calcium, Ca
43
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
261
mg
Jern, Fe
30.5
mg
Kobber, Cu
7.52
mg
Zink, Zn
3.07
mg
Jod, I
2.8
μg
Mangan, Mn
0
mg
Chrom, Cr
1.1
μg
Selen, Se
61
μg
Kulhydrater
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.01
g
C16:0
0.799
g
C18:0
0.759
g
C16:1, n-7
0.06
g
C18:1, n-9
0.739
g
C20:1, n-11
0.01
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.18
g
C18:3, n-3
0.01
g
C20:4, n-6
0.07
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.59
g
Sum monoumættede
0.809
g
Sum polyumættede
0.26
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.01
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.25
g
Cholesterol
Cholesterol
515
mg
Aminosyrer
Isoleucin
860
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1200
mg
Methionin
390
mg
Cystin
220
mg
Phenylalanin
810
mg
Tyrosin
580
mg
Threonin
730
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
450
mg
Alanin
940
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2100
mg
Glycin
940
mg
Prolin
810
mg
Serin
710
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1028