Mozzarella, 30+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Mozzarella, 30+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
41.5 %
Fedt, total
56.9 %
Kulhydrat, total
1.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1165
kJ
Protein, total
28.9
g
total-N
4.5
g
Fedt, total
17.7
g
mættede fedtsyrer
11.5
g
monoumætt. fedtsyrer
4.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
1.1
g
kulhydrat, tilgængelig
1.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.7
g
Vand
49.7
g
Vitaminer
A-vitamin
157
RE
Retinol
150
μg
ß-caroten
77.9
μg
D-vitamin
0.192
μg
D3 cholecalciferol
0.192
μg
E-vitamin
0.451
aTE
alfa-tokoferol
0.451
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.055
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.325
mg
Niacin
6.77
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.67
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.52
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
601
mg
Kalium, K
80.8
mg
Calcium, Ca
740
mg
Magnesium, Mg
32.3
mg
Phosphor, P
440
mg
Jern, Fe
0.19
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4.5
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
10
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.602
g
C6:0
0.385
g
C8:0
0.251
g
C10:0
0.552
g
C12:0
0.686
g
C14:0
1.96
g
C16:0
5.24
g
C18:0
1.79
g
C14:1, n-5
0.251
g
C16:1, n-7
0.385
g
C18:1, n-9
3.93
g
C20:1, n-11
0.201
g
C18:2, n-6
0.368
g
C18:3, n-3
0.134
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.5
g
Sum monoumættede
4.77
g
Sum polyumættede
0.502
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.134
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.368
g
Transfedtsyrer, total
0.769
g
Cholesterol
Cholesterol
58
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1600
mg
Leucin
2700
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
820
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
1600
mg
Threonin
1000
mg
Tryptofan
400
mg
Valin
1900
mg
Arginin
910
mg
Histidin
820
mg
Alanin
910
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
5700
mg
Glycin
590
mg
Prolin
3000
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0786