Makrel, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Makrel, røget
Scomber scombrus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.8 %
Fedt, total
74.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1220
kJ
Protein, total
18.9
g
total-N
3
g
Fedt, total
24.3
g
mættede fedtsyrer
5.4
g
monoumætt. fedtsyrer
9.6
g
polyumætt. fedtsyrer
6.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.9
g
Vand
55.7
g
Vitaminer
A-vitamin
53.5
RE
Retinol
53.5
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
5.2
μg
D3 cholecalciferol
5.2
μg
E-vitamin
1.6
aTE
alfa-tokoferol
1.6
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.35
mg
Niacin
13.3
NE
niacin
10
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.52
mg
Biotin
7
μg
Folat
8
μg
B12-vitamin
9.91
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
384
mg
Kalium, K
312
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
29
mg
Phosphor, P
267
mg
Jern, Fe
1.1
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
0.1
mg
Jod, I
46.5
μg
Chrom, Cr
0.684
μg
Selen, Se
31.9
μg
Nikkel, Ni
0.423
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
1.91
g
C16:0
2.99
g
C18:0
0.45
g
C16:1, n-7
0.853
g
C18:1, n-9
2.51
g
C18:1, n-7
0.382
g
C20:1, n-11
2.18
g
C22:1, n-11
3.3
g
C24:1, n-9
0.36
g
C18:2, n-6
0.36
g
C18:3, n-3
0.315
g
C18:4, n-3
1.1
g
C20:5, n-3
1.48
g
C22:5, n-3
0.225
g
C22:6, n-3
3.35
g
Andre fedtsyrer
0.718
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.35
g
Sum monoumættede
9.59
g
Sum polyumættede
6.83
g
Sum n-3 fedtsyrer
6.47
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.36
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
80
mg
Aminosyrer
Isoleucin
940
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
550
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
760
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
880
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
880
mg
Prolin
640
mg
Serin
760
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0177