Sild, marineret, kryddersild - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Sild, marineret, kryddersild

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.7 %
   Fedt, total59.5 %
   Kulhydrat, total18.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi955kJ
Protein, total12.4g
   total-N2g
Fedt, total15.2g
   mættede fedtsyrer3.4g
   monoumætt. fedtsyrer7.4g
   polyumætt. fedtsyrer2.9g
Kulhydrat, total10.7g
   kulhydrat, tilgængelig10.7g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske6g
Vand55.7g

Vitaminer
A-vitamin17RE
   Retinol17μg
D-vitamin13μg
   D3 cholecalciferol13μg
B12-vitamin6.2μg

Mineraler
Jod, I35μg

Kulhydrater
C14:01.27g
C16:02.04g
C18:00.14g
C16:1, n-70.6g
C18:1, n-91.48g
C18:1, n-70.168g
C20:1, n-112.02g
C22:1, n-112.93g
C24:1, n-90.182g
C18:2, n-60.168g
C18:3, n-30.126g
C18:4, n-30.363g
C20:5, n-30.725g
C22:5, n-30.056g
C22:6, n-31.44g
Andre fedtsyrer0.279g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.45g
Sum monoumættede7.38g
Sum polyumættede2.88g
Sum n-3 fedtsyrer2.71g
Sum n-6 fedtsyrer0.168g
Transfedtsyrer, total0g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1295