Flødechokolade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Sukker, honning og sukkervarer
»
Sukkervarer
Flødechokolade
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.2 %
Fedt, total
51.6 %
Kulhydrat, total
43.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2271
kJ
Protein, total
7.1
g
total-N
1.1
g
Fedt, total
31.3
g
mættede fedtsyrer
18.5
g
monoumætt. fedtsyrer
9.8
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
58.6
g
kulhydrat, tilgængelig
58.2
g
tilsat sukker
49.5
g
kostfibre
0.4
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
1.3
g
Vitaminer
A-vitamin
104
RE
Retinol
100
μg
ß-caroten
45
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.25
aTE
alfa-tokoferol
0.25
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.085
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.4
mg
Niacin
1.62
NE
niacin
0.4
mg
tryptofans bidrag
1.22
mg
B6-vitamin
0.035
mg
Pantothensyre
0.19
mg
Biotin
3
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
127
mg
Kalium, K
442
mg
Calcium, Ca
195
mg
Magnesium, Mg
55
mg
Phosphor, P
240
mg
Jern, Fe
1.49
mg
Kobber, Cu
0.367
mg
Zink, Zn
1.55
mg
Jod, I
17
μg
Mangan, Mn
0.32
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
4.5
μg
Nikkel, Ni
92
μg
Kulhydrater
Fructose
3.1
g
Glucose
3.6
g
Lactose
7.4
g
Maltose
0
g
Saccharose
45.4
g
Sukkerarter, ialt
55
g
Stivelse
2.9
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0.187
g
C8:0
0.093
g
C10:0
0.093
g
C12:0
0.187
g
C14:0
0.373
g
C15:0
0
g
C16:0
7.84
g
C17:0
0
g
C18:0
9.33
g
C20:0
0.28
g
C22:0
0.093
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.093
g
C16:1, n-7
0.187
g
C18:1, n-9
9.43
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.093
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.03
g
C18:3, n-3
0.093
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18.5
g
Sum monoumættede
9.8
g
Sum polyumættede
1.12
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.093
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.03
g
Transfedtsyrer, total
0.2
g
Cholesterol
Cholesterol
18
mg
Aminosyrer
Isoleucin
350
mg
Leucin
650
mg
Lysin
560
mg
Methionin
160
mg
Cystin
32
mg
Phenylalanin
340
mg
Tyrosin
230
mg
Threonin
200
mg
Tryptofan
73
mg
Valin
480
mg
Arginin
240
mg
Histidin
170
mg
Alanin
230
mg
Asparaginsyre
570
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
170
mg
Prolin
680
mg
Serin
390
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0038