Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Margariner
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.1 %
Fedt, total
99.9 %
Kulhydrat, total
0.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2971
kJ
Protein, total
0.1
g
total-N
0
g
Fedt, total
80.2
g
mættede fedtsyrer
31.3
g
monoumætt. fedtsyrer
27.5
g
polyumætt. fedtsyrer
15.9
g
Kulhydrat, total
0.1
g
kulhydrat, tilgængelig
0.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.8
g
Vand
16
g
Vitaminer
A-vitamin
810
RE
Retinol
780
μg
ß-caroten
360
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
8.5
aTE
alfa-tokoferol
8.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.007
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.025
mg
Niacin
0
NE
niacin
0
mg
B6-vitamin
0.003
mg
Pantothensyre
0
mg
Biotin
0
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
592
mg
Kalium, K
52
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
1.9
mg
Phosphor, P
10
mg
Jern, Fe
0.06
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.05
mg
Jod, I
1.5
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
9.2
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
10.3
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0.35
g
C10:0
0.12
g
C12:0
5.6
g
C14:0
2.11
g
C16:0
14.8
g
C18:0
8.3
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
25.9
g
C18:1, n-7
1.13
g
C20:1, n-11
0.51
g
C22:1, n-9
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
12.8
g
C18:3, n-3
3.12
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
1.6
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
31.3
g
Sum monoumættede
27.5
g
Sum polyumættede
15.9
g
Sum n-3 fedtsyrer
3.12
g
Sum n-6 fedtsyrer
12.8
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1253