Feta, 40+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Halvfast løbeost
Feta, 40+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
30.4 %
Fedt, total
67.3 %
Kulhydrat, total
2.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1066
kJ
Protein, total
19.4
g
total-N
3
g
Fedt, total
19.2
g
mættede fedtsyrer
12.4
g
monoumætt. fedtsyrer
5.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
1.5
g
kulhydrat, tilgængelig
1.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
5
g
Vand
54.9
g
Vitaminer
A-vitamin
170
RE
Retinol
163
μg
ß-caroten
84.5
μg
D-vitamin
0.209
μg
D3 cholecalciferol
0.209
μg
E-vitamin
0.49
aTE
alfa-tokoferol
0.49
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
6.3
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
4.5
mg
B6-vitamin
0.25
mg
Pantothensyre
1.36
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
62
μg
B12-vitamin
1.13
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1584
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
620
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
360
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.38
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.53
g
Sukkerarter, ialt
0.53
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.653
g
C6:0
0.417
g
C8:0
0.272
g
C10:0
0.599
g
C12:0
0.744
g
C14:0
2.12
g
C16:0
5.68
g
C18:0
1.94
g
C14:1, n-5
0.272
g
C16:1, n-7
0.417
g
C18:1, n-9
4.26
g
C20:1, n-11
0.218
g
C18:2, n-6
0.399
g
C18:3, n-3
0.145
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.4
g
Sum monoumættede
5.17
g
Sum polyumættede
0.544
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.145
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.399
g
Transfedtsyrer, total
0.835
g
Cholesterol
Cholesterol
63
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1800
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
550
mg
Cystin
70
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
1100
mg
Threonin
670
mg
Tryptofan
270
mg
Valin
1300
mg
Arginin
610
mg
Histidin
550
mg
Alanin
610
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
3800
mg
Glycin
400
mg
Prolin
2000
mg
Serin
1100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0363