Kefir - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Kefir
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
21.8 %
Fedt, total
50.1 %
Kulhydrat, total
28 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
269
kJ
Protein, total
3.5
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
3.6
g
mættede fedtsyrer
2.3
g
monoumætt. fedtsyrer
1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.5
g
kulhydrat, tilgængelig
4.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
87.6
g
Vitaminer
A-vitamin
31.9
RE
Retinol
30.6
μg
ß-caroten
15.8
μg
D-vitamin
0.101
μg
D3 cholecalciferol
0.101
μg
E-vitamin
0.092
aTE
alfa-tokoferol
0.092
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.203
mg
Niacin
0.87
NE
niacin
0.087
mg
tryptofans bidrag
0.783
mg
B6-vitamin
0.038
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
21
μg
B12-vitamin
0.18
μg
C-vitamin
0.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
49
mg
Kalium, K
155
mg
Calcium, Ca
127
mg
Magnesium, Mg
12.7
mg
Phosphor, P
95
mg
Jern, Fe
0.05
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.44
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.009
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.78
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.84
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.122
g
C6:0
0.078
g
C8:0
0.051
g
C10:0
0.112
g
C12:0
0.139
g
C14:0
0.398
g
C16:0
1.07
g
C18:0
0.364
g
C14:1, n-5
0.051
g
C16:1, n-7
0.078
g
C18:1, n-9
0.799
g
C20:1, n-11
0.041
g
C18:2, n-6
0.075
g
C18:3, n-3
0.027
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.33
g
Sum monoumættede
0.969
g
Sum polyumættede
0.102
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.027
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.075
g
Transfedtsyrer, total
0.156
g
Cholesterol
Cholesterol
14
mg
Aminosyrer
Isoleucin
190
mg
Leucin
340
mg
Lysin
300
mg
Methionin
88
mg
Cystin
21
mg
Phenylalanin
170
mg
Tyrosin
170
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
47
mg
Valin
240
mg
Arginin
120
mg
Histidin
93
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
280
mg
Glutaminsyre
660
mg
Glycin
77
mg
Prolin
330
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0748