Oksekød, uspec., fedt, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, uspec., fedt, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.5 %
Fedt, total
79.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1330
kJ
Protein, total
16.4
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
28.4
g
mættede fedtsyrer
11.9
g
monoumætt. fedtsyrer
13.5
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
54.2
g
Vitaminer
A-vitamin
42
RE
Retinol
42
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.9
μg
E-vitamin
0.9
aTE
alfa-tokoferol
0.9
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.032
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.138
mg
Niacin
8.17
NE
niacin
5
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.32
mg
Pantothensyre
0.47
mg
Biotin
0
μg
Folat
6.86
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
272
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.059
mg
Zink, Zn
3.9
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.85
g
C15:0
0.159
g
C16:0
7.14
g
C17:0
0.319
g
C18:0
3.45
g
C14:1, n-5
0.398
g
C16:1, n-7
1.67
g
C18:1, n-9
11.2
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.531
g
C18:3, n-3
0.345
g
C20:4, n-6
0.266
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.9
g
Sum monoumættede
13.5
g
Sum polyumættede
1.14
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.345
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.797
g
Transfedtsyrer, total
0.797
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
790
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
390
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
630
mg
Tyrosin
530
mg
Threonin
680
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
840
mg
Arginin
970
mg
Histidin
550
mg
Alanin
950
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
890
mg
Prolin
740
mg
Serin
660
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0200