Sild, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Sild, rå

Clupea harengus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total35.8 %
   Fedt, total64.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 35%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi844kJ
Protein, total18.1g
   total-N2.9g
Fedt, total14.5g
   mættede fedtsyrer3.5g
   monoumætt. fedtsyrer6.9g
   polyumætt. fedtsyrer2.7g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.4g
Vand67.3g

Vitaminer
A-vitamin30.4RE
   Retinol30.4μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin10.7μg
   D3 cholecalciferol10.7μg
E-vitamin1.8aTE
   alfa-tokoferol1.8mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.06mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin7.5NE
   niacin4.5mg
   tryptofans bidrag3mg
B6-vitamin0.366mg
Pantothensyre0.97mg
Biotin10μg
Folat10μg
B12-vitamin9.27μg
C-vitamin0.5mg

Mineraler
Natrium, Na47mg
Kalium, K317mg
Calcium, Ca50mg
Magnesium, Mg26mg
Phosphor, P320mg
Jern, Fe1.3mg
Kobber, Cu0.077mg
Zink, Zn0.85mg
Jod, I37.9μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr0.901μg
Selen, Se32.1μg
Nikkel, Ni1.36μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:01.26g
C16:02.07g
C18:00.145g
C16:1, n-70.675g
C18:1, n-91.23g
C18:1, n-70.225g
C20:1, n-111.69g
C22:1, n-112.99g
C24:1, n-90.119g
C18:2, n-60.238g
C18:3, n-30.145g
C18:4, n-30.305g
C20:5, n-30.583g
C22:5, n-30.053g
C22:6, n-31.34g
Andre fedtsyrer0.318g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.47g
Sum monoumættede6.94g
Sum polyumættede2.66g
Sum n-3 fedtsyrer2.42g
Sum n-6 fedtsyrer0.238g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin870mg
Leucin1500mg
Lysin1800mg
Methionin550mg
Cystin160mg
Phenylalanin700mg
Tyrosin610mg
Threonin810mg
Tryptofan180mg
Valin1100mg
Arginin1000mg
Histidin520mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2300mg
Glycin900mg
Prolin670mg
Serin780mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0246