Sild, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Sild, rå
Clupea harengus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
35.8 %
Fedt, total
64.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 35%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
844
kJ
Protein, total
18.1
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
14.5
g
mættede fedtsyrer
3.5
g
monoumætt. fedtsyrer
6.9
g
polyumætt. fedtsyrer
2.7
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
67.3
g
Vitaminer
A-vitamin
30.4
RE
Retinol
30.4
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
10.7
μg
D3 cholecalciferol
10.7
μg
E-vitamin
1.8
aTE
alfa-tokoferol
1.8
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
7.5
NE
niacin
4.5
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B6-vitamin
0.366
mg
Pantothensyre
0.97
mg
Biotin
10
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
9.27
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
47
mg
Kalium, K
317
mg
Calcium, Ca
50
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
320
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.077
mg
Zink, Zn
0.85
mg
Jod, I
37.9
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.901
μg
Selen, Se
32.1
μg
Nikkel, Ni
1.36
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
1.26
g
C16:0
2.07
g
C18:0
0.145
g
C16:1, n-7
0.675
g
C18:1, n-9
1.23
g
C18:1, n-7
0.225
g
C20:1, n-11
1.69
g
C22:1, n-11
2.99
g
C24:1, n-9
0.119
g
C18:2, n-6
0.238
g
C18:3, n-3
0.145
g
C18:4, n-3
0.305
g
C20:5, n-3
0.583
g
C22:5, n-3
0.053
g
C22:6, n-3
1.34
g
Andre fedtsyrer
0.318
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.47
g
Sum monoumættede
6.94
g
Sum polyumættede
2.66
g
Sum n-3 fedtsyrer
2.42
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.238
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
550
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
700
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
810
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
520
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
900
mg
Prolin
670
mg
Serin
780
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0246