Oksekød, entrecote med kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, entrecote med kappe, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
27.7 %
Fedt, total
72.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1098
kJ
Protein, total
18.2
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
21.3
g
mættede fedtsyrer
9
g
monoumætt. fedtsyrer
10.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
59.5
g
Vitaminer
A-vitamin
25
RE
Retinol
25
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.8
μg
E-vitamin
0.655
aTE
alfa-tokoferol
0.655
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.039
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
8.8
NE
niacin
5.3
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.4
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
0
μg
Folat
5
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
54
mg
Kalium, K
293
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
19
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.9
mg
Kobber, Cu
0.062
mg
Zink, Zn
3.9
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.641
g
C15:0
0.12
g
C16:0
5.39
g
C17:0
0.24
g
C18:0
2.6
g
C14:1, n-5
0.3
g
C16:1, n-7
1.26
g
C18:1, n-9
8.41
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.4
g
C18:3, n-3
0.26
g
C20:4, n-6
0.2
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.99
g
Sum monoumættede
10.2
g
Sum polyumættede
0.86
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.26
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.6
g
Transfedtsyrer, total
0.601
g
Cholesterol
Cholesterol
70
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
440
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
700
mg
Tyrosin
580
mg
Threonin
760
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
930
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
610
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
990
mg
Prolin
820
mg
Serin
730
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0430