Smelteost, 20+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Smelteost
Smelteost, 20+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
50.2 %
Fedt, total
49 %
Kulhydrat, total
0.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
950
kJ
Protein, total
28.4
g
total-N
4.5
g
Fedt, total
12.4
g
mættede fedtsyrer
8
g
monoumætt. fedtsyrer
3.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.6
g
Vand
54.4
g
Vitaminer
A-vitamin
110
RE
Retinol
105
μg
ß-caroten
54.6
μg
D-vitamin
0.187
μg
D3 cholecalciferol
0.187
μg
E-vitamin
0.316
aTE
alfa-tokoferol
0.316
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.091
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.436
mg
Niacin
7.23
NE
niacin
0.101
mg
tryptofans bidrag
7.13
mg
B6-vitamin
0.025
mg
Pantothensyre
0.405
mg
Biotin
1.52
μg
Folat
7.09
μg
B12-vitamin
1.01
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
573
mg
Kalium, K
122
mg
Calcium, Ca
658
mg
Magnesium, Mg
26.3
mg
Phosphor, P
912
mg
Jern, Fe
0.344
mg
Kobber, Cu
0.355
mg
Zink, Zn
2.63
mg
Jod, I
14
μg
Mangan, Mn
0.042
mg
Chrom, Cr
0.253
μg
Selen, Se
8.91
μg
Nikkel, Ni
3.04
μg
Kulhydrater
Lactose
0.091
g
Sukkerarter, ialt
0.091
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.421
g
C6:0
0.27
g
C8:0
0.176
g
C10:0
0.387
g
C12:0
0.48
g
C14:0
1.37
g
C16:0
3.67
g
C18:0
1.25
g
C14:1, n-5
0.176
g
C16:1, n-7
0.27
g
C18:1, n-9
2.75
g
C20:1, n-11
0.14
g
C18:2, n-6
0.257
g
C18:3, n-3
0.094
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.03
g
Sum monoumættede
3.34
g
Sum polyumættede
0.351
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.094
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.257
g
Transfedtsyrer, total
0.726
g
Cholesterol
Cholesterol
54.7
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1600
mg
Leucin
2600
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
800
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
1600
mg
Threonin
980
mg
Tryptofan
390
mg
Valin
1900
mg
Arginin
890
mg
Histidin
800
mg
Alanin
890
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
5600
mg
Glycin
580
mg
Prolin
3000
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1557