Reje, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Skaldyr

Reje, kogt

Pandalus borealis
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total88.4 %
   Fedt, total9.1 %
   Kulhydrat, total2.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 62%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi461kJ
Protein, total24g
   total-N3.8g
Fedt, total1.1g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total0.7g
   kulhydrat, tilgængelig0.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4g
Vand70g

Vitaminer
A-vitamin20RE
   Retinol20μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.5μg
E-vitamin1.5aTE
   alfa-tokoferol1.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin7.5NE
   niacin3mg
   tryptofans bidrag4.5mg
B6-vitamin0.1mg
B12-vitamin1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na980mg
Kalium, K122mg
Calcium, Ca115mg
Magnesium, Mg27mg
Phosphor, P265mg
Jern, Fe3.1mg
Kobber, Cu0.46mg
Zink, Zn1.3mg
Jod, I17μg
Mangan, Mn0.07mg
Chrom, Cr2.1μg
Selen, Se18.7μg
Nikkel, Ni2.49μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0.7g

Fedtsyrer
C14:00g
C16:00.22g
C18:00g
C16:1, n-70.11g
C18:1, n-90.11g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C20:5, n-30.22g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.22g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.22g
Sum monoumættede0.22g
Sum polyumættede0.44g
Sum n-3 fedtsyrer0.44g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol160mg

Aminosyrer
Isoleucin1300mg
Leucin1900mg
Lysin2100mg
Methionin690mg
Cystin160mg
Phenylalanin1000mg
Tyrosin920mg
Threonin920mg
Tryptofan270mg
Valin1300mg
Arginin1900mg
Histidin500mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2600mg
Glutaminsyre3400mg
Glycin1400mg
Prolin960mg
Serin1100mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0910