Reje, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Skaldyr
Reje, kogt
Pandalus borealis
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
88.4 %
Fedt, total
9.1 %
Kulhydrat, total
2.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 62%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
461
kJ
Protein, total
24
g
total-N
3.8
g
Fedt, total
1.1
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
0.7
g
kulhydrat, tilgængelig
0.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4
g
Vand
70
g
Vitaminer
A-vitamin
20
RE
Retinol
20
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
1.5
aTE
alfa-tokoferol
1.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
7.5
NE
niacin
3
mg
tryptofans bidrag
4.5
mg
B6-vitamin
0.1
mg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
980
mg
Kalium, K
122
mg
Calcium, Ca
115
mg
Magnesium, Mg
27
mg
Phosphor, P
265
mg
Jern, Fe
3.1
mg
Kobber, Cu
0.46
mg
Zink, Zn
1.3
mg
Jod, I
17
μg
Mangan, Mn
0.07
mg
Chrom, Cr
2.1
μg
Selen, Se
18.7
μg
Nikkel, Ni
2.49
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0.7
g
Fedtsyrer
C14:0
0
g
C16:0
0.22
g
C18:0
0
g
C16:1, n-7
0.11
g
C18:1, n-9
0.11
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.22
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.22
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.22
g
Sum monoumættede
0.22
g
Sum polyumættede
0.44
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.44
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
160
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
1900
mg
Lysin
2100
mg
Methionin
690
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
920
mg
Threonin
920
mg
Tryptofan
270
mg
Valin
1300
mg
Arginin
1900
mg
Histidin
500
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2600
mg
Glutaminsyre
3400
mg
Glycin
1400
mg
Prolin
960
mg
Serin
1100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0910