Krabbekløer, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Krabbekløer, konserves
Cancer pagurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
81.7 %
Fedt, total
14.4 %
Kulhydrat, total
3.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
475
kJ
Protein, total
22.9
g
total-N
3.7
g
Fedt, total
1.8
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
1.1
g
kulhydrat, tilgængelig
1.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.9
g
Vand
72.4
g
Vitaminer
A-vitamin
650
RE
Retinol
650
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.4
aTE
alfa-tokoferol
2.4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.395
mg
Niacin
6.03
NE
niacin
1.7
mg
tryptofans bidrag
4.33
mg
B6-vitamin
0.3
mg
Pantothensyre
0.71
mg
Biotin
0
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
13.5
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1000
mg
Kalium, K
110
mg
Calcium, Ca
120
mg
Magnesium, Mg
32
mg
Phosphor, P
220
mg
Jern, Fe
3.5
mg
Kobber, Cu
0.44
mg
Zink, Zn
11.9
mg
Jod, I
60
μg
Chrom, Cr
4.88
μg
Selen, Se
31
μg
Nikkel, Ni
3.2
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
1.1
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.021
g
C15:0
0.01
g
C16:0
0.135
g
C17:0
0.017
g
C18:0
0.063
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.073
g
C18:1, n-9
0.22
g
C20:1, n-11
0.051
g
C22:1, n-9
0.057
g
C18:2, n-6
0.047
g
C18:3, n-3
0.068
g
C20:4, n-6
0.009
g
C20:5, n-3
0.317
g
C22:5, n-3
0.021
g
C22:6, n-3
0.15
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.246
g
Sum monoumættede
0.402
g
Sum polyumættede
0.612
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.555
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.056
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
78
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
2000
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
660
mg
Cystin
290
mg
Phenylalanin
920
mg
Tyrosin
840
mg
Threonin
1100
mg
Tryptofan
260
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1900
mg
Histidin
440
mg
Alanin
1500
mg
Asparaginsyre
2500
mg
Glutaminsyre
3600
mg
Glycin
1500
mg
Prolin
990
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0129