Reje, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Reje, konserves
Pandalus borealis
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
82.6 %
Fedt, total
13.4 %
Kulhydrat, total
4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
338
kJ
Protein, total
16.5
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
1.2
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0.8
g
kulhydrat, tilgængelig
0.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.9
g
Vand
78.7
g
Vitaminer
A-vitamin
18
RE
Retinol
18
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
4
aTE
alfa-tokoferol
4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.007
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.015
mg
Niacin
3.97
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
0.21
mg
Biotin
1
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
2.5
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1030
mg
Kalium, K
78
mg
Calcium, Ca
78
mg
Magnesium, Mg
21.8
mg
Phosphor, P
119
mg
Jern, Fe
0.539
mg
Kobber, Cu
0.126
mg
Zink, Zn
0.928
mg
Jod, I
13.9
μg
Mangan, Mn
0.022
mg
Chrom, Cr
2.1
μg
Selen, Se
24.6
μg
Nikkel, Ni
2.49
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0.8
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.24
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.12
g
C18:1, n-7
0.12
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.24
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.24
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.24
g
Sum monoumættede
0.24
g
Sum polyumættede
0.48
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.48
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
160
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
480
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
630
mg
Threonin
630
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
870
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
340
mg
Alanin
900
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
950
mg
Prolin
660
mg
Serin
740
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0219