Lever, kylling, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Indmad
Lever, kylling, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
65.3 %
Fedt, total
31.3 %
Kulhydrat, total
3.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
493
kJ
Protein, total
19.1
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
4.1
g
mættede fedtsyrer
1.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.6
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
74.9
g
Vitaminer
A-vitamin
9373
RE
Retinol
9371
μg
ß-caroten
21
μg
D-vitamin
0.21
μg
E-vitamin
0.35
aTE
alfa-tokoferol
0.35
mg
K-vitamin
80
μg
B1-vitamin, thiamin
0.48
mg
B2-vitamin, riboflavin
3.4
mg
Niacin
15
NE
niacin
10.2
mg
tryptofans bidrag
4.83
mg
B6-vitamin
0.8
mg
Pantothensyre
6
mg
Biotin
210
μg
Folat
2700
μg
B12-vitamin
21
μg
C-vitamin
23
mg
Mineraler
Natrium, Na
67
mg
Kalium, K
255
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
19
mg
Phosphor, P
320
mg
Jern, Fe
9.15
mg
Kobber, Cu
0.51
mg
Zink, Zn
2.9
mg
Jod, I
2.4
μg
Mangan, Mn
0.255
mg
Chrom, Cr
0.91
μg
Selen, Se
50.5
μg
Nikkel, Ni
2.1
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
5
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.61
g
C18:0
0.61
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.61
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.61
g
C18:3, n-3
0.102
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.203
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.22
g
Sum monoumættede
0.61
g
Sum polyumættede
1.22
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.305
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.61
g
Cholesterol
Cholesterol
345
mg
Aminosyrer
Isoleucin
920
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
430
mg
Cystin
200
mg
Phenylalanin
890
mg
Tyrosin
860
mg
Threonin
920
mg
Tryptofan
290
mg
Valin
1400
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
520
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
950
mg
Prolin
890
mg
Serin
890
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0143