Fløde 9 %, syrnet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Fløde 9 %, syrnet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.3 %
Fedt, total
73.1 %
Kulhydrat, total
15.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
459
kJ
Protein, total
3.1
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
9
g
mættede fedtsyrer
5.8
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
83
g
Vitaminer
A-vitamin
79.8
RE
Retinol
76.5
μg
ß-caroten
39.6
μg
D-vitamin
0.144
μg
D3 cholecalciferol
0.144
μg
E-vitamin
0.23
aTE
alfa-tokoferol
0.23
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
0.647
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
0.567
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
13
μg
B12-vitamin
0.25
μg
C-vitamin
0.9
mg
Mineraler
Natrium, Na
40
mg
Kalium, K
140
mg
Calcium, Ca
105
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
80
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.007
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0.28
g
Lactose
2.83
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.11
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.306
g
C6:0
0.196
g
C8:0
0.128
g
C10:0
0.281
g
C12:0
0.349
g
C14:0
0.995
g
C16:0
2.66
g
C18:0
0.91
g
C14:1, n-5
0.128
g
C16:1, n-7
0.196
g
C18:1, n-9
2
g
C20:1, n-11
0.102
g
C18:2, n-6
0.187
g
C18:3, n-3
0.068
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.83
g
Sum monoumættede
2.43
g
Sum polyumættede
0.255
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.068
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.187
g
Transfedtsyrer, total
0.391
g
Cholesterol
Cholesterol
30
mg
Aminosyrer
Isoleucin
170
mg
Leucin
290
mg
Lysin
250
mg
Methionin
68
mg
Cystin
25
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
100
mg
Tryptofan
34
mg
Valin
200
mg
Arginin
110
mg
Histidin
78
mg
Alanin
97
mg
Asparaginsyre
230
mg
Glutaminsyre
490
mg
Glycin
73
mg
Prolin
240
mg
Serin
170
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0752