Camembert, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød løbeost
Camembert, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.9 %
Fedt, total
69.9 %
Kulhydrat, total
0.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1196
kJ
Protein, total
21.4
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
22.4
g
mættede fedtsyrer
14.5
g
monoumætt. fedtsyrer
6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0.2
g
kulhydrat, tilgængelig
0.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
52.7
g
Vitaminer
A-vitamin
199
RE
Retinol
190
μg
ß-caroten
98.6
μg
D-vitamin
0.235
μg
D3 cholecalciferol
0.235
μg
E-vitamin
0.571
aTE
alfa-tokoferol
0.571
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
6.8
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
5
mg
B6-vitamin
0.25
mg
Pantothensyre
1.36
mg
Biotin
6
μg
Folat
62
μg
B12-vitamin
1.13
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1297
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
720
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
370
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.38
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.048
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
7
μg
Nikkel, Ni
4.96
μg
Kulhydrater
Lactose
0.1
g
Sukkerarter, ialt
0.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.762
g
C6:0
0.487
g
C8:0
0.318
g
C10:0
0.699
g
C12:0
0.868
g
C14:0
2.48
g
C16:0
6.63
g
C18:0
2.27
g
C14:1, n-5
0.318
g
C16:1, n-7
0.487
g
C18:1, n-9
4.97
g
C20:1, n-11
0.254
g
C18:2, n-6
0.466
g
C18:3, n-3
0.169
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
14.5
g
Sum monoumættede
6.03
g
Sum polyumættede
0.635
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.169
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.466
g
Transfedtsyrer, total
0.974
g
Cholesterol
Cholesterol
74
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1200
mg
Leucin
2000
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
600
mg
Cystin
77
mg
Phenylalanin
1100
mg
Tyrosin
1200
mg
Threonin
740
mg
Tryptofan
300
mg
Valin
1400
mg
Arginin
670
mg
Histidin
600
mg
Alanin
670
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
4200
mg
Glycin
440
mg
Prolin
2200
mg
Serin
1200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0369