Kylling, kød og skind, friturestegt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Fjerkræprodukter
Kylling, kød og skind, friturestegt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
43.1 %
Fedt, total
55.4 %
Kulhydrat, total
1.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1101
kJ
Protein, total
28.3
g
total-N
4.5
g
Fedt, total
16.3
g
mættede fedtsyrer
4.3
g
monoumætt. fedtsyrer
6.7
g
polyumætt. fedtsyrer
4
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
53.6
g
Vitaminer
A-vitamin
47
RE
Retinol
47
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1.5
μg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.063
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.168
mg
Niacin
13.8
NE
niacin
8.5
mg
tryptofans bidrag
5.33
mg
B6-vitamin
0.4
mg
Pantothensyre
1.03
mg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0.3
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
338
mg
Kalium, K
262
mg
Calcium, Ca
15
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
182
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.065
mg
Zink, Zn
1.8
mg
Mangan, Mn
0.02
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.092
g
C16:0
3.21
g
C18:0
1.01
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.459
g
C18:1, n-9
6.15
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.092
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
3.21
g
C18:3, n-3
0.55
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.119
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.31
g
Sum monoumættede
6.7
g
Sum polyumættede
3.97
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.55
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.33
g
Cholesterol
Cholesterol
88
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1400
mg
Leucin
2000
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
770
mg
Cystin
380
mg
Phenylalanin
1100
mg
Tyrosin
910
mg
Threonin
1200
mg
Tryptofan
320
mg
Valin
1400
mg
Arginin
1800
mg
Histidin
820
mg
Alanin
1700
mg
Asparaginsyre
2500
mg
Glutaminsyre
4100
mg
Glycin
1900
mg
Prolin
1400
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0585