Paté, pålæg - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Paté, pålæg
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.3 %
Fedt, total
75.8 %
Kulhydrat, total
3.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1065
kJ
Protein, total
13
g
total-N
2.1
g
Fedt, total
21.7
g
mættede fedtsyrer
7.1
g
monoumætt. fedtsyrer
9.3
g
polyumætt. fedtsyrer
2.8
g
Kulhydrat, total
2.5
g
kulhydrat, tilgængelig
2.3
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
2.7
g
Vand
60.1
g
Vitaminer
A-vitamin
8800
RE
Retinol
8800
μg
D-vitamin
0
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
E-vitamin
1.07
aTE
alfa-tokoferol
1.07
mg
B1-vitamin, thiamin
0.196
mg
B2-vitamin, riboflavin
1.11
mg
Niacin
8.1
NE
niacin
5.6
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
1.67
mg
Biotin
27
μg
Folat
252
μg
B12-vitamin
9.9
μg
C-vitamin
21.3
mg
L-ascorbinsyre
21.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
944
mg
Kalium, K
180
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
14.1
mg
Phosphor, P
163
mg
Jern, Fe
6.08
mg
Kobber, Cu
0.49
mg
Zink, Zn
2.68
mg
Mangan, Mn
0.14
mg
Chrom, Cr
2.5
μg
Selen, Se
21
μg
Nikkel, Ni
1.6
μg
Kulhydrater
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.26
g
C16:0
4.4
g
C18:0
2.43
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.46
g
C18:1, n-9
8.6
g
C20:1, n-11
0.158
g
C18:2, n-6
2.4
g
C18:3, n-3
0.201
g
C20:4, n-6
0.192
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.5
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.09
g
Sum monoumættede
9.32
g
Sum polyumættede
2.79
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.201
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.59
g
Transfedtsyrer, total
0.101
g
Cholesterol
Cholesterol
127
mg
Aminosyrer
Tryptofan
150
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1454