Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
38.7 %
Fedt, total
61.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 12%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
878
kJ
Protein, total
20.3
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
14.4
g
mættede fedtsyrer
6.1
g
monoumætt. fedtsyrer
6.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
64.3
g
Vitaminer
A-vitamin
15
RE
Retinol
15
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.6
μg
E-vitamin
0.458
aTE
alfa-tokoferol
0.458
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.056
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
9.53
NE
niacin
5.7
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.45
mg
Pantothensyre
0.7
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
310
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.9
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
4.3
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.433
g
C15:0
0.081
g
C16:0
3.64
g
C17:0
0.162
g
C18:0
1.76
g
C14:1, n-5
0.203
g
C16:1, n-7
0.853
g
C18:1, n-9
5.69
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.271
g
C18:3, n-3
0.176
g
C20:4, n-6
0.135
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.08
g
Sum monoumættede
6.88
g
Sum polyumættede
0.582
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.176
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.406
g
Transfedtsyrer, total
0.406
g
Cholesterol
Cholesterol
68
mg
Aminosyrer
Isoleucin
970
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
490
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
780
mg
Tyrosin
650
mg
Threonin
840
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
680
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
910
mg
Serin
810
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0426