Parmesan, 32+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Parmesan, 32+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
37.8 %
Fedt, total
60.5 %
Kulhydrat, total
1.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1488
kJ
Protein, total
33.6
g
total-N
5.3
g
Fedt, total
24.1
g
mættede fedtsyrer
15.6
g
monoumætt. fedtsyrer
6.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
1.5
g
kulhydrat, tilgængelig
1.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.1
g
Vand
36.7
g
Vitaminer
A-vitamin
214
RE
Retinol
205
μg
ß-caroten
106
μg
D-vitamin
0.237
μg
D3 cholecalciferol
0.237
μg
E-vitamin
0.615
aTE
alfa-tokoferol
0.615
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.039
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.332
mg
Niacin
7.94
NE
niacin
0.271
mg
tryptofans bidrag
7.67
mg
B6-vitamin
0.091
mg
Pantothensyre
0.53
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
998
mg
Kalium, K
92
mg
Calcium, Ca
1180
mg
Magnesium, Mg
44
mg
Phosphor, P
930
mg
Jern, Fe
0.82
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
2.75
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.3
μg
Selen, Se
11
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.82
g
C6:0
0.524
g
C8:0
0.342
g
C10:0
0.752
g
C12:0
0.934
g
C14:0
2.67
g
C16:0
7.13
g
C18:0
2.44
g
C14:1, n-5
0.342
g
C16:1, n-7
0.524
g
C18:1, n-9
5.35
g
C20:1, n-11
0.273
g
C18:2, n-6
0.501
g
C18:3, n-3
0.182
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
15.6
g
Sum monoumættede
6.49
g
Sum polyumættede
0.683
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.182
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.501
g
Transfedtsyrer, total
1.05
g
Cholesterol
Cholesterol
80
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1800
mg
Leucin
3100
mg
Lysin
2700
mg
Methionin
950
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
1700
mg
Tyrosin
1800
mg
Threonin
1200
mg
Tryptofan
460
mg
Valin
2300
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
950
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
2400
mg
Glutaminsyre
6600
mg
Glycin
690
mg
Prolin
3500
mg
Serin
1900
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0259