Lever, høne, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Indmad
Lever, høne, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
65.4 %
Fedt, total
31.1 %
Kulhydrat, total
3.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
570
kJ
Protein, total
22.1
g
total-N
3.5
g
Fedt, total
4.7
g
mættede fedtsyrer
1.5
g
monoumætt. fedtsyrer
1.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
1.2
g
kulhydrat, tilgængelig
1.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
70.3
g
Vitaminer
A-vitamin
18000
RE
Retinol
18000
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.21
μg
E-vitamin
0.3
aTE
alfa-tokoferol
0.3
mg
K-vitamin
80
μg
B1-vitamin, thiamin
0.3
mg
B2-vitamin, riboflavin
2.5
mg
Niacin
14
NE
niacin
8.5
mg
tryptofans bidrag
5.5
mg
B6-vitamin
0.8
mg
Pantothensyre
7.16
mg
Biotin
210
μg
Folat
2700
μg
B12-vitamin
23
μg
C-vitamin
20
mg
Mineraler
Natrium, Na
68
mg
Kalium, K
218
mg
Calcium, Ca
18
mg
Magnesium, Mg
19
mg
Phosphor, P
320
mg
Jern, Fe
7.6
mg
Kobber, Cu
0.51
mg
Zink, Zn
2.9
mg
Jod, I
2.4
μg
Mangan, Mn
0.18
mg
Chrom, Cr
1.9
μg
Selen, Se
49
μg
Nikkel, Ni
2.6
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
1.2
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.011
g
C15:0
0
g
C16:0
0.835
g
C17:0
0.002
g
C18:0
0.623
g
C20:0
0
g
C22:0
0.007
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.1
g
C18:1, n-9
1.07
g
C20:1, n-11
0.015
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.449
g
C18:3, n-3
0.011
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.308
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.48
g
Sum monoumættede
1.18
g
Sum polyumættede
0.773
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.011
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.757
g
Cholesterol
Cholesterol
555
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1900
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
500
mg
Cystin
230
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
990
mg
Threonin
1100
mg
Tryptofan
330
mg
Valin
1600
mg
Arginin
1400
mg
Histidin
600
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
1000
mg
Serin
1000
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0142