Oksekød, culotte, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, culotte, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total36.2 %
   Fedt, total63.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi896kJ
Protein, total19.4g
   total-N3.1g
Fedt, total15.3g
   mættede fedtsyrer6.8g
   monoumætt. fedtsyrer7.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand64.8g

Vitaminer
A-vitamin14RE
   Retinol14μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.6μg
E-vitamin0.483aTE
   alfa-tokoferol0.483mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.064mg
B2-vitamin, riboflavin0.175mg
Niacin9.37NE
   niacin5.7mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.45mg
Pantothensyre0.7mg
Biotin0μg
Folat5.57μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na62mg
Kalium, K310mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe2.1mg
Kobber, Cu0.07mg
Zink, Zn4.3mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se6.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.657g
C16:04.32g
C18:01.78g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50.282g
C16:1, n-71.03g
C18:1, n-95.73g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.094g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.376g
C18:3, n-30.094g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede6.76g
Sum monoumættede7.14g
Sum polyumættede0.47g
Sum n-3 fedtsyrer0.094g
Sum n-6 fedtsyrer0.376g
Transfedtsyrer, total0.431g

Cholesterol
Cholesterol67mg

Aminosyrer
Isoleucin930mg
Leucin1500mg
Lysin1600mg
Methionin470mg
Cystin140mg
Phenylalanin750mg
Tyrosin620mg
Threonin810mg
Tryptofan220mg
Valin990mg
Arginin1100mg
Histidin650mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2700mg
Glycin1100mg
Prolin870mg
Serin780mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0423