Oksekød, culotte, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, culotte, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
36.2 %
Fedt, total
63.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
896
kJ
Protein, total
19.4
g
total-N
3.1
g
Fedt, total
15.3
g
mættede fedtsyrer
6.8
g
monoumætt. fedtsyrer
7.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
64.8
g
Vitaminer
A-vitamin
14
RE
Retinol
14
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.6
μg
E-vitamin
0.483
aTE
alfa-tokoferol
0.483
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.064
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.175
mg
Niacin
9.37
NE
niacin
5.7
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.45
mg
Pantothensyre
0.7
mg
Biotin
0
μg
Folat
5.57
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
310
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
4.3
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.657
g
C16:0
4.32
g
C18:0
1.78
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.282
g
C16:1, n-7
1.03
g
C18:1, n-9
5.73
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.094
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.376
g
C18:3, n-3
0.094
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.76
g
Sum monoumættede
7.14
g
Sum polyumættede
0.47
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.094
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.376
g
Transfedtsyrer, total
0.431
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
930
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
470
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
750
mg
Tyrosin
620
mg
Threonin
810
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
990
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
650
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
870
mg
Serin
780
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0423