Maribo, 30+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Maribo, 30+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
43.5 %
Fedt, total
54.8 %
Kulhydrat, total
1.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1120
kJ
Protein, total
29.1
g
total-N
4.6
g
Fedt, total
16.4
g
mættede fedtsyrer
10.6
g
monoumætt. fedtsyrer
4.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
1.1
g
kulhydrat, tilgængelig
1.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.7
g
Vand
49.8
g
Vitaminer
A-vitamin
145
RE
Retinol
139
μg
ß-caroten
72.2
μg
D-vitamin
0.181
μg
D3 cholecalciferol
0.181
μg
E-vitamin
0.418
aTE
alfa-tokoferol
0.418
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.055
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.325
mg
Niacin
6.77
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.67
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.52
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
872
mg
Kalium, K
80.8
mg
Calcium, Ca
930
mg
Magnesium, Mg
32.3
mg
Phosphor, P
560
mg
Jern, Fe
0.19
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4.5
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
10
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.558
g
C6:0
0.356
g
C8:0
0.232
g
C10:0
0.511
g
C12:0
0.635
g
C14:0
1.81
g
C16:0
4.85
g
C18:0
1.66
g
C14:1, n-5
0.232
g
C16:1, n-7
0.356
g
C18:1, n-9
3.64
g
C20:1, n-11
0.186
g
C18:2, n-6
0.341
g
C18:3, n-3
0.124
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
10.6
g
Sum monoumættede
4.42
g
Sum polyumættede
0.465
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.124
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.341
g
Transfedtsyrer, total
0.713
g
Cholesterol
Cholesterol
54
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1600
mg
Leucin
2700
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
820
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
1600
mg
Threonin
1000
mg
Tryptofan
400
mg
Valin
2000
mg
Arginin
910
mg
Histidin
820
mg
Alanin
910
mg
Asparaginsyre
2100
mg
Glutaminsyre
5700
mg
Glycin
590
mg
Prolin
3100
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0777