Brisling (ansjovis), marineret, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Brisling (ansjovis), marineret, konserves
Sprattus sprattus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.5 %
Fedt, total
55.4 %
Kulhydrat, total
19.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
879
kJ
Protein, total
13.4
g
total-N
2.1
g
Fedt, total
13
g
mættede fedtsyrer
3.9
g
monoumætt. fedtsyrer
5
g
polyumætt. fedtsyrer
3.1
g
Kulhydrat, total
10
g
kulhydrat, tilgængelig
10
g
tilsat sukker
10
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
9.6
g
Vand
53
g
Vitaminer
A-vitamin
390
RE
Retinol
390
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
14
μg
E-vitamin
2.31
aTE
alfa-tokoferol
2.31
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.006
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.12
mg
Niacin
3.43
NE
niacin
1.1
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.175
mg
Folat
16
μg
B12-vitamin
3.5
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
3606
mg
Kalium, K
165
mg
Calcium, Ca
145
mg
Magnesium, Mg
18.3
mg
Phosphor, P
210
mg
Jern, Fe
1.8
mg
Kobber, Cu
0.16
mg
Zink, Zn
3.4
mg
Jod, I
30
μg
Mangan, Mn
0.1
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
20
μg
Nikkel, Ni
5
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0.119
g
C14:0
0.921
g
C15:0
0.108
g
C16:0
2.39
g
C18:0
0.323
g
C16:1, n-7
0.957
g
C18:1, n-9
2.39
g
C20:1, n-11
0.585
g
C22:1, n-9
1.08
g
C18:2, n-6
0.299
g
C20:4, n-6
0.371
g
C20:5, n-3
1.11
g
C22:6, n-3
1.31
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.86
g
Sum monoumættede
5.01
g
Sum polyumættede
3.1
g
Sum n-3 fedtsyrer
2.42
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.67
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
38
mg
Aminosyrer
Isoleucin
710
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
410
mg
Cystin
43
mg
Phenylalanin
580
mg
Tyrosin
490
mg
Threonin
560
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
790
mg
Arginin
710
mg
Histidin
300
mg
Alanin
770
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
790
mg
Prolin
540
mg
Serin
520
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0904